Participem en el I Congrés Internacional de l’Institut de Desenvolupament Social i Territorial (INDEST)

La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus, va oferir una ponència sobre la interpretació i l’aprofitament dels recursos patrimonials a Lleida


La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus va participar el 23 i 24 de novembre al primer Congrés Internacional de l’Institut de Desenvolupament Social i Territorial (INDEST) organitzat per la Universitat de Lleida (UdL). Dins de la jornada tècnica, Sofia isus, directora de la Càtedra, Marc Ballesté, cap de projectes de la càtedra, i Laia Giralt, van ser els encarregats de realitzar una conferència en la qual van parlar sobre Les festes del foc del solstici d’estiu als Pirineus. Del reconeixement de la UNESCO a un model de salvaguarda.

La UdL va realitzar per primer cop aquest Congrés Internacional de l’INDEST sobre Desenvolupament Social i Territorial que pretén, d’una banda, cohesionar els investigadors i les investigadores del propi institut, provinents del camp de les ciències socials i de les humanitats, amb l’objectiu d’enfortir i fer visible la seva tasca i recerca. D’altra banda, el Congrés també es planteja com un marc per a l’intercanvi de coneixements i experiències entre investigadors i investigadores de l’INDEST i d’altres grups i institucions de recerca.