Participació al “Congreso Internacional Educación y Patrimonio” (CIEP)

L’Observatori d’Educació Patrimonial d’Espanya organitza el cinquè “Congreso Internacional Educación y Patrimonio” a Madrid.

Des de la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus, de la UdL, es va participar al “Congreso Internacional Educación y Patrimonio”, del 19 al 21 d’octubre. El congrés es va dur a terme a l’espai cultural “El Águila” de Madrid, i va constar de tallers, exposicions, conferències i vídeo-càpsules que van apropar l’educació patrimonial als participants dels diversos actes. El CIEP fou organitzat per l’Observatori d’Educació Patrimonial, conjuntament amb la Comunitat de Madrid i altres universitats d’arreu del territori espanyol.

Amb relació a les presentacions que es van dur a terme, des de la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus, de la UdL, es va projectar una vídeo-càpsula que explicava la construcció i validació d’un recurs pedagògic directament relacionat amb l’educació patrimonial, com ho és la “Maleta Fallaire”. A més, conjuntament amb la Universitat d’Andorra, l’equip de la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus, de la UdL, va presentar un pòster que recollia els primers resultats derivats del projecte “Educació i Patrimoni” que s’ha dut a terme arreu del territori andorrà i que estudia l’estat de l’educació patrimonial en un país que compta amb tres sistemes educatius diferents (l’andorrà, l’espanyol i el francès).

https://congresociep.es/