La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus assisteix al V Simposi Internacional d’Ensenyament de les Ciències
 SIEC 2020

Aquesta setmana membres de la càtedra han assistit al V Simposi Internacional d’Ensenyament de les Ciències organitzat per la Universidad de Vigo, dut a terme de manera virtual del 15 al 18 de juny


Aquest simposi vol ser un punt de trobada per l’intercanvi d’experiències i relacions entre els professionals interessats en l’educació de les ciències en qualsevol àmbit educatiu. 

L’Anna Solé i el Marc Ballesté, investigadors de la càtedra, hi han presentat una proposta pedagògica a l’educació primària al voltant del patrimoni natural del Pirineu: la reintroducció de l’os bru. La proposta l’han preparat aquests investigadors juntament amb Manel Ibañez i Sofia Isus, directora de la càtedra. 

A causa de la situació actual que s’està vivint amb la Covid-19 i la impossibilitat d’organitzar esdeveniments presencials sense restriccions d’aforament i mobilitat, el simposi s’ha celebrat de manera virtual d’aquesta manera no es deixen de difondre les experiències investigadores i innovadores, i es promociona l’intercanvi d’aquestes.