La Càtedra d’Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus celebra el quart aniversari de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO

Durant la jornada es va inaugurar la nova exposició permanent de falles a l’edifici de la Facultat d’Educació


La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus de la Universitat de Lleida (UdL) va celebrar el passat dijous 28 de novembre el quart aniversari de la Declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat de les Festes de Foc del Solstici d’Estiu als Pirineus de la UNESCO.  Durant la celebració va tenir lloc la reunió anual del Consell Assessor que vetlla per la salvaguarda de les Festes del Foc.

Aprofitant la celebració, es va inaugurar l’exposició permanent de falles que hi ha a la tercera planta de l’edifici de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL. Aquesta exposició ha sigut possible gràcies als diferents pobles fallaires que han col·laborat fent una falla. I a la Fundació Sorigué que han fet possible que aquestes estiguessin penjades a la paret. 

Cada any, aprofitant l’aniversari de la proclamació de la UNESCO el Consell Assessor es reuneix per poder fer un balanç de la feina feta i parlar dels nous objectius definits per a seguir progressant amb el projecte.