Celebració del reconeixement UNESCO del Patrimoni dels Pirineus

El passat 30 de novembre a la tarda es va celebrar el reconeixement UNESCO del Patrimoni dels Pirineus i l’entrega de guardons de la 4a Edició dels Premis Càtedra Pirineus UdL a la Universitat de Lleida. 

El passat 30 de novembre, des de la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterials dels Pirineus es va impulsar l’acte de celebració anual del reconeixement del Patrimoni dels Pirineus al Campus de Cappont, de la Universitat de Lleida. Durant l’acte es va poder gaudir d’una xerrada-concert per part d’Ivan Caro, músic i divulgador, que va versar sobre les músiques i danses dels Pirineus. 

A més, durant l’acte, també es va fer entrega de guardons de la 4a edició dels Premis Càtedra Pirineus UdL per part de la directora de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció Econòmica de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Eva Fiter, i de la directora de la Càtedra, Dra. Sofia Isus. Felicitem a Alexandre Quintana, guanyador del premi al millor TFG; a José Lasala, guanyador del premi al millor TFM; i a, Amandine Leporc, guanyadora del premi al millor Projecte de Recerca.